Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Opsætning af Brother Web Connect > Anmod om adgang til Brother Web Connect

Anmod om adgang til Brother Web Connect

Relaterede modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
Hvis du vil bruge Brother Web Connect til at få adgang til onlinetjenester, skal du først anmode om adgang til Brother Web Connect via en computer, som har Brother-software installeret.
  1. Gå ind på webstedet for Brother Web Connect-programmet.
    Indstilling
    Beskrivelse

Windows

Start image (Brother Utilities), klik derefter på rullelisten, og vælg din models navn (hvis det ikke allerede markeret).

Klik på Mere i venstre navigationslinje, og vælg Brother Web Connect.

image
    Du kan også gå direkte til webstedet:

Type bwc.brother.com i adresselinjen i webbrowseren.

Mac

Type bwc.brother.com i adresselinjen i webbrowseren.

Brother Web Connect-siden åbnes.
  2. Vælg den tjeneste, du vil bruge.
  3. Følg vejledningen på skærmen, og anmod om adgang.
    image
    Ved brug af SharePoint Online skal du følge vejledningen på skærmen for at registrere et dokumentbibliotek.
    Efter gennemførslen vises dit midlertidige id.
    image
  4. Skriv dit midlertidige id ned, da du vil få brug for det for at registrere konti på maskinen. Det midlertidige id er gyldigt i 24 timer.
  5. Luk webbrowseren.
Nu, hvor du har dit adgangs-id til Brother Web Connect, skal du registrere id'et på din maskine og derefter bruge maskinen til at få adgang til den webtjeneste, du vil bruge.