Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Opsætning af Brother Web Connect > Registrer en konto på Brother-maskinen til Brother Web Connect

Registrer en konto på Brother-maskinen til Brother Web Connect

Relaterede modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
Du skal indtaste oplysninger til din Brother Web Connect-konto og konfigurere maskinen, så den kan bruge Brother Web Connect til at oprette adgang til den ønskede tjeneste.
  • Du skal anmode om adgang til Brother Web Connect for at registrere en konto på maskinen.

• Inden du registrerer en konto, skal du kontrollere, at dato og klokkeslæt er indstillet korrekt på maskinen.
  1. Tryk på [Funktioner]>[Web].
    image
    • Hvis der vises oplysninger om internetforbindelsen på maskinens display, skal du læse oplysningerne og trykke på [OK]. Tryk på [Ja] for at få vist oplysningerne igen.
    • Af og til vil der blive vist opdateringer eller meddelelser på displayet om Brother Web Connect-funktioner. Læs oplysningerne, og tryk derefter på [OK].
  2. Hvis oplysningerne om licens aftalen vises, skal du foretage dit valg og følge vejledningen på skærmen.
  3. Tryk på image eller image for at få vist den tjeneste, som du vil registreres med.
  4. Tryk på tjenestens navn.
  5. Hvis der vises oplysninger om Brother Web Connect, skal du trykke på [OK].
  6. Tryk på [Registrer/Slet].
  7. Tryk på [Registrer konto].
    Maskinen beder dig om at indtaste det midlertidige ID, du fik, da du anmodede om Brother Web Connect-adgang.
  8. Tryk på [OK].
  9. Indtast det midlertidige id ved hjælp af displayet.
  10. Tryk på [OK].
    Maskinen beder dig om at indtaste det kontonavn, som skal vises på displayet.
  11. Tryk på [OK].
  12. Indtast navnet ved hjælp af displayet.
  13. Tryk på [OK].
  14. Gør et af følgende:
    • Tryk på [Ja] for at indstille en PIN-kode for kontoen. (en PIN-kode blokerer for uautoriseret adgang til kontoen). Indtast et firecifret tal, og tryk derefter på [OK].
    • Tryk på [Nej], hvis du ikke vil indstille en PIN-kode.
  15. Når de kontooplysninger, du indtastede, vises, skal du kontrollere, at de er korrekte.
  16. Tryk på [Ja] for at registrere de nye oplysninger.
    image

Der vises en fejlmeddelelse på displayet, hvis de oplysninger, du har indtastet, ikke stemmer overens med det midlertidige id, du modtog, da du anmodede om adgang, eller hvis det midlertidige id er udløbet. Indtast midlertidige id korrekt, eller anmod om adgang igen for at få et nyt, midlertidigt id.

17. Tryk på [OK].
  18. Tryk på image.
Registrering er udført, og din maskine kan nu få adgang til tjenesten.