Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Hentning og udskrivning af dokumenter vha. Brother Web Connect

Hentning og udskrivning af dokumenter vha. Brother Web Connect

Relaterede modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
Dokumenter, der er blevet overført til din konto, kan downloades direkte til maskinen og udskrives. Dokumenter, som andre brugere har overført til deres egne konti til deling, kan også hentes til din maskine og udskrives, når blot du har visningstilladelse til de dokumenter.

For at hente andre brugeres dokumenter skal du have adgangstilladelse til at få vist de pågældende album eller dokumenter.

Hvis du er en begrænset bruger af Web Connect pga. funktionen Secure Function Lock (tilgængelig for visse modeller), kan du ikke hente dataene.

Begrænsningsfunktionen på siden Secure Function Lock gælder for udskriftsjob med Web Connect.

image

For Hongkong, Taiwan og Korea:

Brother Web Connect understøtter kun filnavne på engelsk. Filer, der er navngivet på lokalsproget, downloades ikke.