Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Oversigt over Brother Web Connect > Konfiguration af proxyserverindstillingerne ved hjælp af maskinens betjeningspanel

Konfiguration af proxyserverindstillingerne ved hjælp af maskinens betjeningspanel

Relaterede modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
Hvis dit netværk anvender en proxyserver, skal følgende proxyserveroplysninger konfigureres på maskinen:
  • Proxyserveradresse
  • Portnummer
  • Brugernavn
  • Adgangskode
  1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstillinger]>[Netværk]>[Indstillinger for webforbindelse]>[Proxyindst.]>[Proxyforbindelse]>[Til].
  2. Tryk på den indstilling, du vil angive, og indtast derefter proxyserveroplysningerne.
  3. Tryk på [OK].
  4. Tryk på image.