Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Oversigt over Brother Web Connect

Oversigt over Brother Web Connect

Relaterede modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
Nogle websteder stiller tjenester til rådighed, der giver brugere mulighed for at overføre og vise billeder og filer på webstederne. Din Brother-maskine kan hente og udskrive billeder, der allerede er uploadet til disse tjenester.
image
  1. Udskrivning
  2. Fotos, billeder, dokumenter og andre filer
  3. Webtjeneste

For at bruge Brother Web Connect skal Brother-maskinen være tilsluttet et netværk, som har adgang til internettet, enten via en kabelbaseret eller trådløs forbindelse.

Ved netværksopsætning med en proxy-server skal maskinen også konfigureres til at bruge en proxy-server. Kontrollér med din netværksadministrator, hvis du ikke er sikker på din netværkskonfiguration.

image

En proxyserver er en computer, der fungerer som et mellemled mellem brugernes computere og internettet, hvor computerne ikke har direkte forbindelse til internettet.