Hjem > Netværk > Netværksfunktioner > Konfiguration af proxyserverindstillingerne ved hjælp af Web Based Management

Konfiguration af proxyserverindstillingerne ved hjælp af Web Based Management

Relaterede modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
Hvis dit netværk anvender en proxyserver, skal følgende proxyserveroplysninger konfigureres ved hjælp af Web Based Management:
  • Proxyserveradresse
  • Portnummer
  • Brugernavn
  • Adgangskode
image
  • Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af følgende webbrowsere:
    • Microsoft Edge, Firefox og Google Chrome til Windows
    • Safari, Firefox, og Google Chrome til Mac
    • Google Chrome til Android
    • Safari og Google Chrome til iOS
  • Sørg for, at JavaScript og cookies altid er aktiveret, uanset hvilken browser du bruger.
  1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen på din maskine).

F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Network (Netværk)>Network (Netværk)>Protocol (Protokol).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Kontroller, at du har markeret afkrydsningsfeltet Proxy, og klik derefter på Submit (Send).
  6. I feltet Proxy skal du klikke på Advanced Settings (Avancerede indstillinger).
  7. Indtast proxy-serveroplysningerne.
  8. Klik på Submit (Send).