Hjem > Appendiks > Tilbehør > Mailboks-enheden > Brug standardbakke når fuld

Brug standardbakke når fuld

Relaterede modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN

Funktionen Brug std. Bakke når fuld gør det muligt for et stort udskriftsjob at fortsætte udskrivningen, selvom mailboks-bakkerne er fulde. Hvis du vælger denne indstilling i driveren, fortsætter maskinen udskriftsjobbet og skubber de resterende sider ud på maskinens hovedoutputbakke, når mailboks-bakken er fuld.

image
Denne indstillings navn gælder for Windows og kan være anderledes for Mac afhængigt af dit land.