Hjem > Appendiks > Tilbehør > Mailboks-enheden > Indstilling af Mailboks Continue-funktionen

Indstilling af Mailboks Continue-funktionen

Relaterede modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN

Hvis et udskriftsjob stoppes, fordi alle bakker er fulde, kan funktionen MX (Mailboks) Continue gøre det muligt for maskinen at genoptage udskriftsjob, når du har fjernet de udskrevne sider fra en af udskriftsplaceringerne.

Indstilling Beskrivelse
Til Maskinen genoptager udskriftsjobbet med brug af den første tomme outputbakke eller mailboks-bakke.
Fra Du skal fjerne de udskrevne sider fra outputbakken og alle mailboks-bakker for at genoptage udskriftsjobbet.

Som standard, er MX Continue slået fra. Sådan slår du MX Continue til:

Tryk på image [Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Gen. opsætning]>[Bakkeindstil.]>[MB fortsæt]>[Til].