Hjem > Appendiks > Tilbehør > Mailboks-enheden > Indstilling af MX-stableren eller MX-sorteringen ved hjælp af maskinens display

Indstilling af MX-stableren eller MX-sorteringen ved hjælp af maskinens display

Relaterede modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN

Når du bruger mailboks-enheden, skal du angive dine indstillinger for stableren og sorteringen fra maskinens display.

• Tryk på image [Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Gen. opsætning]>[Bakkeindstil.]>[Outputbakke]>[MX-stabler] eller [MX-sorterer].