Aktivering af indstillingslås

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

1. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Gen. opsætning], og tryk derefter på OK.
  2. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Indstil lås], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på OK, når LCD-skærmen viser [Til].
  4. Indtast den aktuelle firecifrede adgangskode.
    Det enkelte ciffer indtastes ved at trykke på image eller image for at vælge et tal, og tryk derefter på OK.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstillinger]>[Gen. opsætning]>[Indst. lås]>[Lås Fra⇒Til].
  2. Indtast den nuværende firecifrede adgangskode.
  3. Tryk på [OK].