Ændring af adgangskoden til indstillingslås

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

1. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Gen. opsætning], og tryk derefter på OK.
  2. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Indstil lås], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Indst. password], og tryk derefter på OK.
  4. Indtast den aktuelle firecifrede adgangskode.
    Det enkelte ciffer indtastes ved at trykke på image eller image for at vælge et tal, og tryk derefter på OK.
  5. Indtast et nyt, firecifret kodeord.
    Den enkelte ciffer indtastes ved at trykke på image eller image for at vælge et tal, og tryk derefter på OK.
  6. Indtast den nye adgangskode, når displayet viser [Bekræft:].

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstillinger]>[Gen. opsætning]>[Indst. lås]>[Indst. password].
  2. Indtast den nuværende firecifrede adgangskode.
  3. Tryk på [OK].
  4. Indtast en ny firecifret adgangskode.
  5. Tryk på [OK].
  6. Indtast den nye adgangskode, når displayet viser [Bekræft].
  7. Tryk på [OK].
  8. Tryk på image.