Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Brug Wi-Fi Direct® > Manuel konfiguration af dit Wi-Fi Direct-netværk

Manuel konfiguration af dit Wi-Fi Direct-netværk

Relaterede modeller:HL‑L5210DW / HL‑L6210DW / HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
BEMÆRK

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Den trådløse netværksforbindelse kun anvendes, når det trådløse modul er installeret som ekstraudstyr.

HL-L5210DW/HL-L6210DW

Hvis din mobilenhed ikke understøtter Wi-Fi Direct eller WPS, skal du konfigurere et Wi-Fi Direct-netværk manuelt.
  1. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Netværk], og tryk derefter på OK.
  2. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Wi-Fi Direct], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Manuel], og tryk derefter på OK.
  4. Vælg Til, når [Wi-FiDirect til?] vises.
  5. Maskinen viser SSID-navnet og adgangskoden. Gå til din mobilenheds trådløse netværksindstillinger, vælg SSID-navn, og indtast derefter adgangskoden.
  6. Hvis det lykkes mobilenheden at oprette forbindelse, viser maskinens display [Tilsluttet]. Konfigurationen af Wi-Fi Direct-netværket er dermed fuldført.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

Konfigurer Wi-Fi Direct-indstillingerne fra maskinens kontrolpanel:
image
Når maskinen modtager en Wi-Fi Direct-anmodning fra din mobilenhed, vises meddelelsen [Anmodning om Wi-Fi Direct-forbindelse modtaget. Tryk på [OK] for at tilslutte.] på displayet. Tryk på [OK] for at oprette forbindelse.
  1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstillinger]>[Netværk]>[Wi-Fi Direct]>[Manuel].
  2. Maskinen viser SSID (netværksnavnet) og adgangskoden (netværksnøglen). Gå til skærmbilledet for din mobilenheds trådløse netværksindstillinger, vælg SSID, og indtast derefter adgangskoden.
  3. Når det lykkes mobilenheden at oprette forbindelse, viser maskinens display [Tilsluttet].
  4. Tryk på [Luk].