Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Brug Wi-Fi Direct® > Konfiguration af Wi-Fi Direct-netværk vha. trykknapmetoden

Konfiguration af Wi-Fi Direct-netværk vha. trykknapmetoden

Relaterede modeller:HL‑L5210DW / HL‑L6210DW / HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
BEMÆRK

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Den trådløse netværksforbindelse kun anvendes, når det trådløse modul er installeret som ekstraudstyr.

HL-L5210DW/HL-L6210DW

Følg nedenstående trin for at konfigurere et Wi-Fi Direct-netværk, hvis din mobilenhed understøtter Wi-Fi Direct:
  1. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Netværk], og tryk derefter på OK.
  2. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Wi-Fi Direct], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Tryk knap], og tryk derefter på OK.
  4. Vælg Til, når [Wi-FiDirect til?] vises.
    image
    Gør som følger, hvis din mobilenhed ikke understøtter Wi-Fi Direct:
    1. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Netværk], og tryk derefter på OK.
    2. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Wi-Fi Direct], og tryk derefter på OK.
    3. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Gruppeejer], og tryk derefter på OK.
    4. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Til], og tryk derefter på OK.
    5. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Tryk knap], og tryk derefter på OK.
  5. Aktivér Wi-Fi Direct på din mobilenhed (du kan finde flere oplysninger i mobilenhedens betjeningsvejledning), når [Aktivér Wi-Fi Direct på anden enhed, og tryk på OK.] vises på maskinens display. Tryk på OK på maskinen.
    Dette starter konfigurationen af Wi-Fi Direct.
  6. Gør et af følgende:
    • Ihvis din mobile enhed viser liste over maskiner med Wi-Fi Direct aktiveret, skal du vælge din Brother-maskine.
    • Hvis din Brother-maskine viser en liste over mobile enheder med Wi-Fi Direct aktiveret, skal du vælge din mobile enhed. Tryk på image eller image for at vælge den mobilenhed, du vil oprette forbindelse til, og tryk på OK. Hvis du vil søge efter tilgængelige enheder igen, skal du vælge [<Scan igen>] og derefter trykke på OK.
  7. Hvis det lykkes mobilenheden at oprette forbindelse, viser maskinens display [Tilsluttet]. Konfigurationen af Wi-Fi Direct-netværket er dermed fuldført.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

image
Når maskinen modtager en Wi-Fi Direct-anmodning fra din mobilenhed, vises meddelelsen [Anmodning om Wi-Fi Direct-forbindelse modtaget. Tryk på [OK] for at tilslutte.] på displayet. Tryk på [OK] for at oprette forbindelse.
  1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstillinger]>[Netværk]>[Wi-Fi Direct]>[Tryk knap] på maskinens display.
    image
    Gør som følger, hvis din mobilenhed ikke understøtter Wi-Fi Direct:
    1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstillinger]>[Netværk]>[Wi-Fi Direct]>[Gruppeejer], og tryk derefter på [Til].
    2. Tryk på image eller image for at vælge [Tryk knap].
  2. Når meddelelsen [Aktiver Wi-Fi Direct på anden enhed. Tryk så på [OK].] vises, skal du aktivere din mobilenheds Wi-Fi Direct-funktion (du kan finde flere oplysninger i brugsanvisningen til din mobilenhed). Tryk på [OK] på maskinen.
  3. Gør et af følgende:
    • Ihvis din mobile enhed viser liste over maskiner med Wi-Fi Direct aktiveret, skal du vælge din Brother-maskine.
    • Hvis din Brother-maskine viser en liste over mobile enheder med Wi-Fi Direct aktiveret, skal du vælge din mobile enhed. Tryk på [Scan igen] for at søge efter tilgængelige enheder igen.
  4. Når det lykkes mobilenheden at oprette forbindelse, viser maskinens display [Tilsluttet].
  5. Tryk på [Luk].