Hjem > Sikkerhed > Brug af Active Directory Authentication > Konfiguration af Active Directory Authentication med Web Based Management

Konfiguration af Active Directory Authentication med Web Based Management

Relaterede modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN

Funktionen Active Directory Authentication understøtter Kerberos-godkendelse og NTLMv2-godkendelse. Du skal konfigurere SNTP-protokollen (netværkstidsserver) og DNS-serverkonfiguration til godkendelse.

1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen på din maskine).

F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Administrator > User Restriction Function (Brugerbegrænsning) eller Restriction Management (Begrænsningshåndtering).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Vælg Active Directory Authentication (Active Directory-godkendelse).
  6. Klik på Submit (Send).
  7. Klik på Active Directory Authentication (Active Directory-godkendelse) i navigationslinjen.
  8. Konfigurer følgende indstillinger:
    Indstilling
    Beskrivelse
    Remember User ID (Husk bruger-id)
    Vælg denne indstilling for at gemme dit bruger-id.
    Active Directory Server Address (Active Directory-serveradresse)
    Indtast IP-adressen eller servernavnet (for eksempel ad.eksempel.dk) på Active Directory-serveren.
    Active Directory Domain Name (Active Directory-domænenavn)
    Skriv domænenavnet for det aktive bibliotek.
    Protocol & Authentication Method (Protokol- og godkendelsesmetode)
    Vælg protokol- og godkendelsesmetoden.
    LDAP Server Port (LDAP-serverport)
    Indtast portnummeret for at oprette forbindelse til Active Directory-serveren via LDAP (kun muligt for LDAP + kerberos-godkendelsesmetoden).
    SSL/TLS

Vælg SSL/TLS.

9. Klik på Submit (Send).