Hjem > Sikkerhed > Brug af Active Directory Authentication > Log på for at ændre maskinens indstillinger via kontrolpanelet (Active Directory Authentication)

Log på for at ændre maskinens indstillinger via kontrolpanelet (Active Directory Authentication)

Relaterede modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN

Når Active Directory Authentication er aktiveret, låses maskinens kontrolpanel, indtil du indtaster et bruger-ID og en adgangskode på maskinens kontrolpanel.

1. På maskinens betjeningspanel skal du indtaste dit bruger-id.
  2. Tryk på [OK].
  3. Indtast din adgangskode.
  4. Tryk på [OK].
  5. Tryk på [OK] igen.
  6. Når godkendelsen er gennemført, låses maskinens betjeningspanel op, og displayet viser startskærmen.