Hjem > Sikkerhed > Brug af Active Directory Authentication > Introduktion til Active Directory Authentication

Introduktion til Active Directory Authentication

Relaterede modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN

Active Directory Authentication begrænser brugen af maskinen. Hvis Active Directory Authentication er aktiveret, låses maskinens kontrolpanel. Du kan ikke ændre maskinens indstillinger, før du indtaster et bruger-id og en adgangskode.

Active Directory Authentication indeholder følgende funktioner:

• Lagring af indgående udskriftsdata

Du kan ændre indstillingerne for Active Directory Authentication ved hjælp af webbaseret administration.