Hjem > Netværk > Netværksfunktioner > Synkronisering af tid med SNTP-serveren ved hjælp af webbaseret administration > Konfiguration af dato og klokkeslæt vha. webbaseret administration

Konfiguration af dato og klokkeslæt vha. webbaseret administration

Konfigurer dato og klokkeslæt for at synkronisere den tid, der anvendes af maskinen, med SNTP-tidsserveren.

I nogle lande findes denne funktion ikke.

1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen på din maskine).

F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Administrator>Date&Time (Dato&klokkeslæt).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Kontroller indstillingerne for Time Zone (Tidszone).
    image
    Vælg tidsforskellen mellem din placering og UTC fra rullelisten Time Zone (Tidszone). For eksempel er tidszonen Eastern Time i USA og Canada UTC-05:00.
  6. Klik på Submit (Send).