Konfiguration af SNTP-protokollen med Web Based Management

Konfigurer SNTP-protokollen til at synkronisere den tid, maskinen bruger til godkendelse, med tiden på en SNTP-tidsserver.
  1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen på din maskine).

F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Network (Netværk)>Network (Netværk)>Protocol (Protokol).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Markér afkrydsningsfeltet SNTP for at aktivere indstillingerne.
  6. Klik på Submit (Send).
  7. Genstart Brother-maskinen for at aktivere konfigurationen.
  8. Klik på Advanced Settings (Avancerede indstillinger) ved siden af SNTP-afkrydsningsfeltet.
  9. Konfigurer indstillingerne.
    Indstilling Beskrivelse
    Status

Viser, om SNTP-protokollen er aktiveret eller deaktiveret.

Synchronization Status (Synkroniseringsstatus)

Du kan kontrollere status for den seneste synkronisering.

SNTP Server Method (SNTP-servermetode) Vælg AUTO eller STATIC (STATISK).
    • AUTO

Hvis du har en DHCP-server på netværket, henter SNTP-serveren automatisk adressen fra denne server.

• STATIC (STATISK)

Skriv den adresse, du vil bruge.

Primary SNTP Server Address (Primær SNTP-serveradresse)

Secondary SNTP Server Address (Sekundær SNTP-serveradresse)

Skriv serveradressen (op til 64 tegn).

Den sekundære SNTP-serveradresse anvendes som en backup til den primære SNTP-serveradresse. Hvis den primære server ikke er tilgængelig, kontakter maskinen den sekundære SNTP-server.

Primary SNTP Server Port (Primær SNTP-serverport)

Secondary SNTP Server Port (Sekundær SNTP-serverport)

Skriv portnummeret (1-65535).

Den sekundære SNTP-serverport anvendes som en backup til den primære SNTP-serverport. Hvis den primære port ikke er tilgængelig, kontakter maskinen den sekundære SNTP-port.

Synchronization Interval (Synkroniseringsinterval) Skriv antallet af timer mellem serverens forsøg på synkronisering (1-168 timer).
  10. Klik på Submit (Send).