Hjem > Fejlfinding > Fejlmeddelelser ved brug af funktionen Brother Web Connect

Fejlmeddelelser ved brug af funktionen Brother Web Connect

Relaterede modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
Din maskine viser en fejlmeddelelse, hvis der opstår en fejl. De mest almindelige fejlmeddelelser vises i tabellen.

De fleste fejl kan du rette selv. Hvis du stadig har brug for hjælp efter at have læst denne tabel, kan du se de seneste fejlfindingstips på support.brother.com.

Forbindelsesfejl

Fejlmeddelelser

Årsag

Handling

Tilslutningsfejl 02

Kunne ikke oprette forbindelse til netværket. Kontroller forbindelsen.

Maskinen har ikke forbindelse til et netværk.

• Sørg for, at den korrekte IP-adresse er tildelt til din maskine.
  • Kontrollér, at dit accesspoint/routeren er aktiv, og at der er oprettet forbindelse til internettet.
  • Sørg for, at din trådløse router/accesspoint er tændt.
  • Hvis der blev trykket på knappen Web, kort tid efter at maskinen blev tændt, er der muligvis ikke etableret forbindelse til netværket endnu. Vent, og prøv igen.

Tilslutningsfejl 03

Kunne ikke oprette forbindelse til server. Kontroller netværksindstillinger.

• Netværks- eller serverindstillingerne er ikke korrekte.
  • Der er et problem med netværket eller serveren.
  • Kontroller, at netværksindstillingerne er korrekte, eller vent, og prøv igen senere.
  • Hvis der blev trykket på knappen Web, kort tid efter at maskinen blev tændt, er der muligvis ikke etableret forbindelse til netværket endnu. Vent, og prøv igen.

imageimage Relaterede informationer: Konfiguration af dato og klokkeslæt vha. webbaseret administration

Tilslutningsfejl 07

Kunne ikke oprette forbindelse til server. Forkert dato&tid.

Indstillingerne for dato og klokkeslæt er ikke korrekte.

Indstil datoen og klokkeslættet korrekt. Bemærk, at indstillingerne for dato og klokkeslæt kan være nulstillet til fabriksindstillingerne, hvis strømkablet til maskinen tages ud.

Godkendelsesfejl

Fejlmeddelelser

Årsag

Handling

Godkendelsesfejl 01

Forkert PIN-kode. Indtast korrekt PIN-kode.

Den PIN-kode, du har indtastet for at få adgang til kontoen, er ikke korrekt. PIN-koden er det firecifrede nummer, der blev indtastet, da kontoen blev registreret på maskinen.

Indtast den korrekte PIN-kode.

Godkendelsesfejl 02

Forkert eller udløbet ID. Eller midl. ID benyttes allerede. Indtast korrekt eller udsted midl ID igen. Midl. ID er gyldigt i 24 timer efter udstedelse.

Det midlertidige id, der blev indtastet, er ikke korrekt.

Indtast det korrekte, midlertidige id.

Det midlertidige id, der blev indtastet, er udløbet. Et midlertidigt id er gyldigt i 24 timer.

Anmod om adgang til Brother Web Connect igen, og modtag et nyt, midlertidigt id. Brug det nye id til at registrere kontoen på maskinen.

Godkendelsesfejl 03

Displaynavnet er allerede registreret. Indtast et andet displaynavn.

Det navn, du har indtastet som displaynavn, er allerede registreret til en anden bruger af tjenesten.

Indtast et andet displaynavn.

Serverfejl

Fejlmeddelelser

Årsag

Handling

Serverfejl 01

Godkendelse mislykkedes. Gør følgende: 1. Gå til http://bwc.brother.com for at få en ny midlertidigt id. 2. Tryk på OK, og indtast dit nye midlertidige id i den næste skærm.

Maskinens godkendelsesoplysninger (skal bruges til at få adgang til tjenesten) er udløbet eller ugyldige.

Anmod om adgang til Brother Web Connect igen, og modtag et nyt, midlertidigt id. Brug det nye id til at registrere kontoen på maskinen.

Serverfejl 13

Tjenesten er ikke tilgængelig i øjeblikket. Prøv igen senere.

Der er et problem med tjenesten, og den kan ikke bruges i øjeblikket.

Vent, og prøv igen. Hvis du får meddelelsen igen, skal du få adgang til tjenesten fra en computer for at kontrollere, om den er utilgængelig.