Hjem > Mobile/Web Connect > AirPrint > Udskrivning med AirPrint > Udskrivning med AirPrint (macOS)

Udskrivning med AirPrint (macOS)

Proceduren for udskrivning kan variere afhængigt af programmet. I eksemplet nedenfor bruges Safari. Før du udskriver, skal du kontrollere, at maskinen er på Mac-computerens liste over printere.

1. Kontroller, at maskinen er tændt.
  2. Læg papiret i papirbakken, og skift maskinens papirbakkeindstillinger.
  3. Gå til din Mac computer, og brug Safari til at åbne den side, der skal udskrives.
  4. Klik på menuen Arkiv, og vælg dernæst Udskriv.
  5. Kontroller, at maskinen er valgt. Hvis der er valgt en anden maskine (eller ingen maskine), skal du klikke på pop op-menuen Printer og derefter vælge maskinen.
  6. Vælg de ønskede indstillinger, f.eks. antal sider til udskrivning og 2-sidet udskrivning (hvis understøttet af maskinen).
  7. Klik på Udskriv.