Hjem > Mobile/Web Connect > AirPrint > Udskrivning med AirPrint > Udskrivning fra iPad, iPhone eller iPod touch

Udskrivning fra iPad, iPhone eller iPod touch

Proceduren for udskrivning kan variere afhængigt af programmet. I eksemplet nedenfor bruges Safari.

1. Kontroller, at maskinen er tændt.
  2. Læg papiret i papirbakken, og skift papirbakkeindstillinger på maskinen.
  3. Brug Safari til at åbne den side, du vil udskrive.
  4. Tryk på image eller image.
  5. Tryk på Udskriv.
  6. Kontroller, at maskinen er valgt.
  7. Hvis der er valgt en anden maskine (eller ingen maskine), skal du trykke på Printer.
    En liste over tilgængelige maskiner vises.
  8. Tryk på maskinens navn i listen.
  9. Vælg de ønskede indstillinger, f.eks. antal sider til udskrivning og 2-sidet udskrivning (hvis dette understøttes af maskinen).
  10. Tryk på Udskriv.