Hjem > Mobile/Web Connect > Mopria udskriftstjeneste

Mopria udskriftstjeneste

Mopria udskriftstjeneste er en udskriftfunktion på Android-mobilenheder, der er udviklet af Mopria Alliance. Med denne tjeneste kan du oprette forbindelse til samme netværk som din maskine og udskrive uden yderligere konfiguration.

image
image
  1. Android-mobilenheder
  2. Wi-Fi®-forbindelse
  3. Din maskine

Du skal downloade Mopria udskriftstjeneste fra Google Play og installere den på din Android-enhed. Før du bruger denne Mopria-funktion, skal du aktivere den på din mobilenhed.