Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Mobile Connect

Brother Mobile Connect

Brug Brother Mobile Connect til at udskrive fra din mobilenhed.
  • For Android-enheder:

Med Brother Mobile Connect kan du bruge Brother-maskinens funktioner direkte fra din Android™-enhed.

Download og installer Brother Mobile Connect fra Google Play.

• For alle enheder, der understøttes af iOS eller iPadOS, herunder iPhone, iPad og iPod touch:

Med Brother Mobile Connect kan du bruge Brother-maskinens funktioner direkte fra din iOS- eller iPadOS-enhed.

Download og installer Brother Mobile Connect fra App Store.