Hjem > Brother iPrint&Scan > Få adgang til Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Få adgang til Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Brug Brother iPrint&Scan til Windows og Mac for at udskrive fra din computer.

Det følgende skærmbillede viser et eksempel på Brother iPrint&Scan for Windows. Det faktiske skærmbillede kan variere afhængigt af versionen af programmet.

• For Windows

Gå til siden Downloads for din model på support.brother.com for at downloade det nyeste program.

• For Mac

Download og installer Brother iPrint&Scan fra App Store.

image
image
Installer den driver og software, der er nødvendig for at bruge maskinen, hvis du bliver bedt om det. Download installationsprogrammet fra siden Downloads for din model på support.brother.com.