Hjem > Udskrivning > Testudskrift

Testudskrift

Hvis der er problemer med udskriftskvaliteten, skal du følge nedenstående instruktioner for at foretage en testudskrivning:

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

1. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Printer], og tryk derefter på OK.
  2. (HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW) Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Udskriftsindst.], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Test udskrift], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på Go (Gå).

Maskinen udskriver testsiden.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstillinger]>[Printer]>[Udskriftsindst.]>[Test udskrift].
  2. Tryk på [Ja].
  3. Tryk på image.