Hem > Maskininställningar > Skriv ut en lista över skrivarinställningar

Skriv ut en lista över skrivarinställningar

HL-L2402D

1. Kontrollera att den främre luckan är stängd och att nätkabeln är isatt.
  2. Tryck på image för att starta maskinen och se till att endast Ready (Klar)-lampan lyser.
  3. Tryck på Go (Gå till) tre gånger.
Maskinen skriver ut skrivarinställningarna.

HL-L2400DW/HL-L2400DWE/HL-L2442DW/HL-L2445DW/HL-L2447DW/HL-L2460DN/HL-L2865DW

1. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Skriv rapport] och tryck sedan på OK.
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Skrivarinställningar] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på Go (Gå till).
Maskinen skriver ut skrivarinställningarna.