Hem > Maskininställningar > Ändra maskininställningar via skrivardrivrutinen för Windows

Ändra maskininställningar via skrivardrivrutinen för Windows

Relaterade modeller:HL‑L2402D

För LED-modeller finns följande maskininställningar tillgängliga i skrivardrivrutinen för Windows.

• Pappersstorlek
  • Autoavstängn.
  • Auto fortsätt
  1. Håll knappen image intryck och tryck på image knappen på datorns tangentbord för att starta Kör.
  2. Skriv "control printers" i fältet Öppna: och klicka på OK.
    image
  3. Högerklicka på modellen och välj sedan Egenskaper för skrivare (Välj din skrivardrivrutin om alternativen för skrivardrivrutinen visas.)
    Dialogrutan för skrivaregenskaperna visas.
  4. Klicka på fliken Enhetsinställningar.
  5. Välj en papperskälla från listan Pappersstorlek.
  6. Klicka på den nedrullningsbara listan Pappersstorlek och välj sedan pappersstorleken för den valda papperskällan.
  7. Klicka på Uppdatera-knappen.
  8. Klicka på den nedrullningsbara listan Autoavstängn. och välj sedan tiden för övergång från djupt viloläge till avstängd.
  9. Klicka på den nedrullningsbara listan Auto fortsätt och välj sedan om du vill att skrivaren ska nollställa fel som gäller pappersformat eller medietyp automatiskt.
  10. Klicka på Verkställ-knappen.
  11. Stäng dialogrutan för skrivaregenskaper.