Jatka-tilan asettaminen

Jatka-tila pakottaa laitteen jatkamaan tulostusta sen jälkeen, kun ohjauspaneelissa tai Status Monitorissa näkyy ”Vaihda värikasetti”.

Laite jatkaa tulostamista, kunnes nestekidenäytössä tai Status Monitorissa näkyy ”Väriaine lopussa”.

Tehdasasetus on ”Stop”.

image
  • Kun ohjauspaneeli tai Status Monitor ilmoittaa virheestä, et voi muuttaa tilaa.
  • Jos jatkat tulostamista Jatka-tilassa, tulostuslaatu voi heikentyä.
  • Jatka-tilaa käytettäessä tulostusjälki voi olla vaalea.
  • Kun olet vaihtanut väriainekasetin uuteen, Jatka-tila palautuu tehdasasetukseen (”Stop”).

HL-L2402D

1. Varmista, että etukansi on suljettu ja että virtajohto on kytketty.
  2. Kytke laitteeseen virta painamalla image ja varmista, että vain Ready (Valmis)-merkkivalo syttyy.
  3. Paina Go (Siirry)-painiketta seitsemän kertaa toiminnon ottamiseksi käyttöön tai poistamiseksi käytöstä.

Kaikki LED-valot vilkkuvat kahdesti, kun kytket jatkotilan päälle.

Kaikki LED-valot vilkkuvat kerran, kun kytket jatkotilan pois päältä.

HL-L2400DW/HL-L2400DWE/HL-L2442DW/HL-L2445DW/HL-L2447DW/HL-L2460DN/HL-L2865DW

1. Voit valita seuraavat painamalla image- tai image-painiketta:
    1. Valitse [Yleiset aset.]. Paina OK-painiketta.
    2. Valitse [Vaihda värikas.]. Paina OK-painiketta.
  2. Tuo [Jatka] tai [Stop] näytölle painamalla image tai image ja paina sitten Go (Siirry).