Vähennä väriaineen kulutusta

Vastaavat mallit:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW
Väriaineen säästötoiminnon käyttö voi vähentää väriaineen kulutusta. Väriaineen säästötoiminnon ollessa käytössä tulosteet ovat vaaleampia.
EMME suosittele väriaineen säästötoiminnon käyttämistä valokuvien tai harmaasävykuvien tulostamiseen.
  1. Voit valita seuraavat painamalla image- tai image-painiketta:
    1. Valitse [Yleiset aset.]. Paina OK-painiketta.
    2. Valitse [Säästötoiminnot]. Paina OK-painiketta.
    3. Valitse [Värinsäästö]. Paina OK-painiketta.
  2. Tuo [Kyllä] näytölle painamalla image tai image ja paina sitten Go (Siirry).