Puhelun vastaustunnuksen asettaminen

Jos laite on syvässä lepotilassa tietyn ajan, laite siirtyy virrankatkaisutilaan riippuen mallista ja asetuksista. Laite ei siirry virrankatkaisutilaan, kun laite on yhdistetty verkkoon.
  • Aloita tulostus painamalla ohjauspaneelissa image ja lähettämällä sitten tulostustyö.

HL-L2402D

1. Varmista, että etukansi on suljettu ja että virtajohto on kytketty.
  2. Kytke laitteeseen virta painamalla image ja varmista, että vain Ready (Valmis)-merkkivalo syttyy.
  3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä painamalla Go (Siirry) neljä kertaa.

Kaikki LED-merkkivalot vilkkuvat kahdesti, kun automaattinen virrankatkaisutila otetaan käyttöön.

Kaikki LED-merkkivalot vilkkuvat kerran, kun automaattinen virrankatkaisutila poistetaan käytöstä.

HL-L2400DW/HL-L2400DWE/HL-L2442DW/HL-L2445DW/HL-L2447DW/HL-L2460DN/HL-L2865DW

image
Valitse, kuinka pitkään laitteen on oltava syvässä lepotilassa ennen siirtymistä virrankatkaisutilaan.

1. Voit valita seuraavat painamalla image- tai image-painiketta:
    1. Valitse [Yleiset aset.]. Paina OK-painiketta.
    2. Valitse [Säästötoiminnot]. Paina OK-painiketta.
    3. Valitse [Autom. sammutus]. Paina OK-painiketta.
  2. Paina painiketta image tai image, jolloin näyttöön tulee aika (1, 2, 4 tai 8 tuntia), jonka laite on käyttämättömänä, ennen kuin se siirtyy virrankatkaisutilaan.
  3. Paina Go (Siirry)-painiketta.