Tulostusmelun vähentäminen

Hiljainen tila -asetus voi vähentää tulostusmelua. Kun Hiljainen tila on päällä, tulostusnopeus laskee. Tehdasasetus on pois päältä.

HL-L2402D

1. Varmista, että etukansi on suljettu ja että virtajohto on kytketty.
  2. Kytke laitteeseen virta painamalla image ja odota, kunnes laite siirtyy valmiustilaan.
  3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä painamalla 11 kertaa Go (Siirry).

Kaikki-LED-merkkivalot vilkkuvat kahdesti, kun hiljainen tila otetaan käyttöön.

Kaikki-LED-merkkivalot vilkkuvat kerran, kun hiljainen tila poistetaan käytöstä.

4. Päästä irti Go (Siirry)-painikkeesta. Varmista, että kaikki LED-valot sammuvat.

HL-L2400DW/HL-L2400DWE/HL-L2442DW/HL-L2445DW/HL-L2447DW/HL-L2460DN/HL-L2865DW

1. Voit valita seuraavat painamalla image- tai image-painiketta:
    1. Valitse [Yleiset aset.]. Paina OK-painiketta.
    2. Valitse [Säästötoiminnot]. Paina OK-painiketta.
    3. Valitse [Hiljainen tila]. Paina OK-painiketta.
  2. Tuo näyttöön [Kyllä] tai [Ei] -vaihtoehto painamalla image tai image ja paina sitten Go (Siirry).