De BR-Script3-driver gebruiken
(PostScript® 3™-taalemulatie voor Macintosh®)(alleen voor de HL-4050CDN / HL-4070CDW)

Opmerking Opmerking
•
Raadpleeg de Netwerkhandleiding op de cd-rom als u de BR-Script3-driver op een netwerk wilt gebruiken.
•
Als u de BR-Script3-driver wilt gebruiken, moet u voordat u de interfacekabel aansluit eerst de Emulatie via het bedieningspaneel instellen op BR-Script3. (Raadpleeg Tabel met menuopties.)

BR-Script3-driver installeren

Volg de onderstaande instructies voor het installeren van de BR-Script3-driver.
Opmerking Opmerking

Als u een USB-kabel gebruikt , kan er slechts één printerdriver per printer worden geregistreerd in het hulpprogramma Printerconfiguratie (Print Center bij gebruik van Mac OS® X 10.2). Voordat u de BR-Script3-driver gaat installeren, moet u eerst alle drivers van Brother voor deze printer uit de Printerlijst verwijderen.
1
Selecteer Programma's in het menu Ga.
Scherm
2
Open de map Hulpprogramma's.
Scherm
3
Open het pictogram van de Printerconfiguratie. Bij gebruik van Mac OS® X 10.2 x opent u het pictogram met het Print Center.
Scherm
4
Klik op Voeg toe.
Scherm
Bij gebruik van Mac OS® X 10.2.4 t/m 10.3 gaat u naar stap 5.
Bij gebruik van Mac OS® X 10.4 of recenter gaat u naar stap 6.
5
Selecteer USB.
Scherm
6
Kies de modelnaam en zorg ervoor dat bij Printermodel (Druk af via) de naam Brother wordt geselecteerd en bij Modelnaam (Model) de naam BR-Script wordt geselecteerd en klik daarna op Voeg toe.
Bij gebruik van Mac OS® X 10.2.4 t/m 10.3:
Scherm
Bij gebruik van Mac OS® X 10.4 of recenter:
Scherm
7
Selecteer in het menu Printerconfiguratie de optie Stop Printerconfiguratie.
Figuur
Scherm