Tabel met menuopties

Er zijn negen menu's. Raadpleeg de onderstaande tabellen voor meer informatie over de beschikbare menuopties.
Opmerking Opmerking

Op het LCD-scherm van het bedieningspaneel worden voor de verschillende papierladen de volgende namen gebruikt:
•
Standaard papierlade: Lade1
•
Multifunctionele lade: MP
•
Optionele onderste lade: Lade2
Machine-info
Submenu
Menuopties
Omschrijving
Print instell.

Drukt de pagina met printerinstellingen af.
Testafdruk

Drukt de testpagina af.
Print Demo

Drukt de demonstratiepagina af.
Font afdrukken

Drukt de lijst van lettertypen en voorbeelden af.
Serienummer

Toont het serienummer van de printer.
Versie
Hoofdversie
Toont de versie van de hoofdfirmware.
Sub-versie
Toont de versie van de sub-firmware.
Motorversie
Toont de versie van de firmware van het afdrukmechanisme.
Grootte RAM
Toont de grootte van het geheugen in deze printer.
Aant. pagina’s
Totaal
Toont het aantal pagina’s dat tot nu toe is afgedrukt.
Kleur
Toont het aantal kleurenpagina’s dat tot nu toe is afgedrukt.
Monochroom
Toont het aantal zwartwitpagina’s dat tot nu toe is afgedrukt.
Aantal beelden
Zwart (K)
Toont het aantal pagina's dat door de kleur zwart is geproduceerd.
Cyaan(C)
Toont het aantal pagina's dat door de kleur cyaan is geproduceerd.
Magenta (M)
Toont het aantal pagina's dat door de kleur magenta is geproduceerd.
Geel (Y)
Toont het aantal pagina's dat door de kleur geel is geproduceerd.
Duur drum

Toont hoeveel pagina’s er met de drumkit zijn afgedrukt.
DuurOnderdelen
Levensduur
Geeft aan hoe lang de drum nog meegaat.
Duur OPC-riem
Geeft aan hoe lang de OPC-riem nog meegaat.
Duur PF-kit MP
Toont hoeveel pagina’s er nog met de papierinvoerkit voor de MF lade kunnen worden afgedrukt.
Duur PF-kit1
Toont hoeveel pagina’s er nog met de papierinvoerkit voor lade 1 kunnen worden afgedrukt.
Duur PF-kit2 (alleen voor de HL-4050CDN/HL-4070CDW)
Toont hoeveel pagina’s er nog met de papierinvoerkit voor lade 2 kunnen worden afgedrukt.
Duur fuser
Toont hoeveel pagina’s er nog met de fuser kunnen worden afgedrukt.
Duur laser
Toont hoeveel pagina’s er nog met de lasereenheid kunnen worden afgedrukt.
Reset teller
(Verschijnt alleen als de onderdelen zijn vervangen)
Drumkit
Stelt de teller van de drumkit terug. Wordt weergegeven wanneer u de drumkit vervangt.
OPC-riem
Stelt de teller van de OPC-riem terug. Wordt weergegeven wanneer u de OPC-riem vervangt.
PF-kit MP
Stelt de teller van de papierinvoerkit voor de MF lade terug. Wordt weergegeven wanneer u de papierinvoerkit voor de MF lade vervangt.
PF-kit 1
Stelt de teller van papierinvoerkit 1 terug. Wordt weergegeven wanneer u de papierinvoerkit voor lade 1 vervangt.
PF-kit 2 (alleen voor de HL-4050CDN/HL-4070CDW)
Stelt de teller van papierinvoerkit 2 terug. Wordt weergegeven wanneer u de papierinvoerkit voor lade 2 vervangt.
Papierlade
Submenu
Opties
Descriptions
Figuur De standaardinstellingen worden in vet en met een sterretje weergegeven.
Lade gebruiken
<alleen voor de HL-4040CN>
Auto*/Alleen MP-lade/Alleen lade 1
Selecteert welke lade er wordt gebruikt.
<alleen voor de HL-4050CDN/HL-4070CDW>
(Als lade 2 niet is geïnstalleerd) Auto*/Alleen MP-lade/Alleen lade 1(Als lade 2 is geïnstalleerd)Auto*/Alleen MP-lade/Alleen lade 1/ Alleen lade 2
Handinvoer
Uit*/Aan
Selecteer of het papier handmatig moet worden ingevoerd.
Prioriteit
<alleen voor de HL-4040CN>
MP>L1*/L1>MP
Wanneer Lade gebruiken is ingesteld op Auto: selecteer in welke volgorde papierladen waarin hetzelfde papierformaat is geplaatst, worden gebruikt.
<alleen voor de HL-4050CDN/HL-4070CDW>
(Als lade 2 niet is geïnstalleerd) MP>L1*/L1>MP (Als lade 2 is geïnstalleerd) MP>L1>L2*/ MP>L2>L1>/L1>L2>MP/L2>L1>MP/ L1>L2/L2>L1/L1>MP>L2/L2>MP>L1
MP eerst
Uit*/Aan
Selecteer of papier al dan niet eerst uit de MF lade moet worden ingevoerd.
Duplex (alleen voor de HL-4050CDN/HL-4070CDW)
Uit* / Aan(Lang bind) / Aan(Kort bind)
Selecteer of het papier al dan niet automatisch aan beide zijden wordt bedrukt.
MP maat
Ieder*/Letter/Legal/A4...
Selecteer het formaat van het papier dat u in de multifunctionele lade hebt geplaatst.
Formaat lade1
Ieder*/Letter/Legal/A4...
Selecteer het papierformaat dat u in de standaardpapierlade hebt geplaatst.
Formaat lade2 (alleen voor de HL-4050CDN/HL-4070CDW)
Ieder*/Letter/Legal/A4...
Selecteer het papierformaat dat u in de optionele onderste lade hebt geplaatst.
Standaardinst.
Submenu
Menuopties
Opties
Omschrijving
Figuur De standaardinstellingen worden in vet en met een sterretje weergegeven.
Taalkeuze

English*/Français...
Wijzigt de taal op het LCD-scherm.
Bespaarstand
Slaapstand
0/1/2/3/4/5*.../ 240 Min
Geeft aan na hoeveel tijd wordt overgeschakeld naar de stroombespaarstand.
Toner sparen
Aan/Uit*
In de tonerbespaarstand gaat de tonercartridge langer mee.
Bediening
Snelh. +/-
0,1*/0,4/0,6/0,8/1,0/1,4/1,8/2,0 sec
Geeft aan hoe snel de meldingen op het LCD-scherm wisselen wanneer u de toets + of - ingedrukt houdt.
Bladersnelheid
Niveau 1*/Niveau 2.../ Niveau 10
Geeft in seconden aan hoe snel een melding over het LCD-scherm rolt. Van niveau 1=0,2 sec tot Niveau 10=2,0 sec.
LCD Contrast
-Bsymbol.squBsymbol.squBsymbol.squfBsymbol.squBsymbol.squ+
Wijzigt het contrast van het LCD-scherm.
Autom. online
Aan*/Uit
Keert automatisch terug naar de status Gereed.
Instelslot

Uit*/Aan
U kunt het slot voor de paneelinstellingen met een wachtwoord Aan of Uit zetten.
Reprint

Aan*/Uit
Zet de reprint-instellingen Aan of Uit.
Interface
Selecteren
<alleen voor de HL-4040CN>
Auto*/USB/Netwerk
Kiest de interface die u gebruikt.

<alleen voor de HL-4050CDN/HL-4070CDW>
Auto*/Parallel/USB/ Netwerk
Auto IF-tijd
1/2/3/4/5*.../99 (sec)
U moet de time-out voor de automatische interfaceselectie instellen.
Invoerbuffer
Niveau 1/2/3/4*.../7
Maakt de input buffer groter of kleiner.
Inputprime (alleen voor de HL-4050CDN/HL-4070CDW)
Uit*/Aan
Zet de inputprime van parallel Aan of Uit.
Print Menu
Submenu
Menuopties
Opties
Omschrijving
Figuur De standaardinstellingen worden in vet en met een sterretje weergegeven.
Emulatie (alleen voor de HL-4050CDN/HL-4070CDW)

Auto*/HP LaserJet/BR-Script
Kiest de emulatie die u gebruikt.
Autom. doorgaan

Uit*/Aan
Selecteert of er bij niet-fatale fouten automatisch moeten worden doorgegaan.
Kleur uitvoer

Auto*/Kleur/Mono
Stelt de uitvoerkleur in.
Mediatype

Normaal papier*/Dik papier/Dikker papier/ Dun papier/Kringlooppap./Briefpapier/ Enveloppen/Env. Dun/ Env. Dik/Briefkaart/ Etiketten
Stelt de papiersoort in.
Papier

A4*/Letter/Legal/Executive/Com-10/DL/ JIS B5/B5/A5/B6/A6/ Monarch/C5/A4 lang/ Folio/DL L/Briefkaart
Stelt het papierformaat in.
Kopieën

1*/2.../999
Geeft aan hoeveel pagina’s er worden afgedrukt.
Orientatie

Portret*/Landschap
Deze printer kan pagina’s staand of liggend afdrukken.
Printpositie
X Offset
-500/-499.../0*.../499/
500dots
Verplaatst de beginpositie voor het afdrukken (linkerbovenhoek van het papier) horizontaal –500 dots (naar links) tot +500 dots (naar rechts) in 300 dpi.
Y Offset
-50/-49.../0*.../499/
500dots
Verplaatst de beginpositie voor het afdrukken (linkerbovenhoek van het papier) verticaal -50 dots (naar boven) tot +500 dots (naar beneden) in 300 dpi.
Auto FF

Uit*/Aan
Hiermee kunt u de resterende gegevens afdrukken zonder dat u op Go hoeft te drukken.
HP LaserJet
Fontnr.
I000...#### (59)*

Font breedte/punts
##.## (10.00/12.00)*

Symbolenset
PC-8*...
Stelt de symbolenset of de tekenset in.
Tabel afdrukken

Drukt de tabel met codes af.
Auto LF
Uit*/Aan
AAN: CR Bsymbol.rarr CR+LF,UIT: CR Bsymbol.rarr CR
Auto CR
Uit*/Aan
AAN: LFBsymbol.rarrLF+CR, FFBsymbol.rarrFF+CR, of VT Bsymbol.rarr VT+CR UIT: LF Bsymbol.rarr LF, FF Bsymbol.rarr FF, of VT Bsymbol.rarr VT
Auto WRAP
Uit*/Aan
Selecteert of de printer bij het bereiken van de rechterkantlijn al dan niet automatisch naar het begin van de volgende regel moet gaan.
Auto SKIP
Aan*/Uit
Selecteer of de printer bij het bereiken van de ondermarge al dan niet automatisch naar het begin van de volgende regel moet gaan.
Linkerkantlijn
####
Stelt de linkermarge in van 0 t/m 70 kolommen bij 10 cpi.
Rechterkantlijn
####
Stelt de rechtermarge in van 10 t/m 80 kolommen bij 10 cpi.
Bovenmarge
####
Stelt de bovenmarge in op een bepaalde afstand van de bovenste rand van het papier: 0, 0,33, 0,5, 1,0, 1,5 of 2,0 inch. De standaardinstelling is 0,5.
Ondermarge
####
Stelt de ondermarge in op 0, 0,33, 0,5, 1,0, 1,5 of 2,0 inches afstand van de onderkant van het papier. De standaardinstelling is 0,33 (Niet HP), 0,5 (HP).
Regels
####
Stelt het aantal regels per pagina in op 5 tot 128 regels.
BR-Script
(alleen voor de HL-4050CDN/HL-4070CDW)
Print foutlijst
Aan*/Uit

CAPT
Uit*/Aan

LAN voor gebruikers HL-4040CN/HL-4050CDN
Submenu
Menuopties
Opties
Omschrijving
Figuur De standaardinstellingen worden in vet en met een sterretje weergegeven.
TCP/IP
BOOT Method
Auto*/Statisch/RARP/BOOTP/DHCP
Kies hier de opstartmethode die het beste in uw behoeften voorziet.
IP Address
###.###.###.###
(000.000.000.000)*1
Voer het IP-adres in.
Subnet Mask
###.###.###.###
(000.000.000.000)
*
1
Voer het subnetmasker in.
Gateway
###.###.###.###
(000.000.000.000)
*
Voer het adres van de gateway in.
IP BOOT pogingen
# (3*)

APIPA
Aan*/Uit
Wijst automatisch een IP-adres toe uit het Link-Local bereik.1
IPv6
Aan/Uit*

Ethernet

Auto*/100B-FD/100B-HD/
10B-FD/10B-HD
Kies hier de Ethernet-verbindingsmodus.
Factory Reset
Herstelt de standaardwaarden van alle netwerkinstellingen van de interne afdrukserver.
1
Wanneer verbinding met het netwerk wordt gemaakt en de 'BOOT Method' van de machine is 'Autom.' is, zal de machine proberen het IP-adres en subnetmasker automatisch bij een boot server zoals DHCP of BOOTP op te vragen. Als er geen boot server wordt gevonden, wordt een APIPA IP-adres toegewezen, bijvoorbeeld 169. 254. [001-254]. [000-255]. Wanneer de 'BOOT Method' van de machine is ingesteld op 'Statisch', moet u via het bedieningspaneel van de machine zelf een IP-adres invoeren.
LAN voor gebruikers HL-4070CDW
Submenu 1
Submenu 2
Menuopties
Opties
Omschrijving
Figuur De standaardinstellingen worden in vet en met een sterretje weergegeven.
Bedraad
TCP/IP
BOOT Method
Auto*/Statisch/RARP/BOOTP/DHCP
Kies hier de opstartmethode die het beste in uw behoeften voorziet.
IP Address
###.###.###.###
(000.000.000.000)*1
Voer het IP-adres in.
Subnet Mask
###.###.###.###
(000.000.000.000)
*
1
Voer het subnetmasker in.
Gateway
###.###.###.###
(000.000.000.000)
*
Voer het adres van de gateway in.
IP BOOT pogingen
# (3*)

APIPA
Aan*/Uit
Wijst automatisch een IP-adres toe uit het Link-Local bereik.1
IPv6
Aan/Uit*

Ethernet

Auto*/100B-FD/100B-HD/
10B-FD/10B-HD
Kies hier de Ethernet-verbindingsmodus.
Standaard inst
Herstelt de standaardwaarden van alle kabelnetwerkinstellingen van de interne afdrukserver.
Bedraad activ.

Aan*/Uit
Kies hier de Ethernet-verbindingsmodus.
WLAN
TCP/IP
BOOT Method
Auto*/Statisch/RARP/BOOTP/DHCP
Kies hier de opstartmethode die het beste in uw behoeften voorziet.
IP Address
###.###.###.###
(000.000.000.000)*1
Voer het IP-adres in.
Subnet Mask
###.###.###.###
(000.000.000.000)
*
1
Voer het subnetmasker in.
Gateway
###.###.###.###
(000.000.000.000)
*
Voer het adres van de gateway in.
IP BOOT pogingen
# (3*)

APIPA
Aan*/Uit
Wijst automatisch een IP-adres toe uit het Link-Local bereik.1
IPv6
Aan/Uit*

Instell. WLAN
Inst. Wizard

SecureEasySetup

Status WLAN
Status

Signaal

SSID
(Geeft SSID weer [maximaal 32 cijfers en tekens 0-9, a-z en A-Z in ASCII-waarden])
Comm. Modus
AD-HOC*/Infrastructure
Geeft de huidige Communicatiemodus weer.
Standaard inst
Herstelt de standaardwaarden van alle kabelnetwerkinstellingen van de interne afdrukserver.
WLAN Activeren

Aan/Uit*
Kies hier de Ethernet-verbindingsmodus.
Factory  Reset
Herstelt de standaardwaarden van alle netwerkinstellingen van de interne afdrukserver.
1
Wanneer verbinding met het netwerk wordt gemaakt en de 'IP METHOD' van de machine is 'AUTO.' is, zal de machine proberen het IP-adres en subnetmasker automatisch bij een boot server zoals DHCP of BOOTP op te vragen. Als er geen boot server wordt gevonden, wordt een APIPA IP-adres toegewezen, bijvoorbeeld 169.254.[001-254].[000-255]. Wanneer de 'IP METHOD' van de machine is ingesteld op 'STATISCH', moet u via het bedieningspaneel van de machine zelf een IP-adres invoeren.
Reset Menu
Op LCD staat
Omschrijving
Reset printer
De printer wordt teruggesteld. Alle printerinstellingen, inclusief de instellingen die m.b.v. opdrachten zijn gemaakt, worden teruggesteld op de eerder met het bedieningspaneel gemaakte instellingen.
Factory Reset
De printer wordt teruggesteld. Alle printerinstellingen, inclusief de instellingen die m.b.v. opdrachten zijn gemaakt, worden teruggesteld op de standaardinstellingen.
Kleurcorrectie
Submenu
Menuopties
Opties
Omschrijving
Figuur De standaardinstellingen worden in vet en met een sterretje weergegeven.
Kleurkalibratie
Calibreren

Voert een kalibratie uit om de kleuren te controleren.
Reset

Stelt de kalibratieparameters terug op de standaardinstellingen.
Auto regist.
Registratie

Stelt de printpositie van elke kleur automatisch af.
Frequency
Laag/Normaal*/Hoog/Uit
Stelt het interval tussen automatische registratie in.
Handm. regist.
Print schema

Print het schema, zodat u de registratie van de kleuren zelf kunt controleren.
Registratie inst
1 Magenta Links 2 Cyaan Links 3 Geel Links 4 Magenta Midden 5 Cyaan Midden 6 Geel Midden 7 Magenta Rechts 8 Cyaan Rechts 9 Geel Rechts
Voer de correctiewaarde in, die staat op het Print schema dat u hebt afgedrukt.
Direct Print
Submenu
Menuopties
Opties
Omschrijving
Figuur De standaardinstellingen worden in vet en met een sterretje weergegeven.
Papierformaat

A4*/ Letter / Legal / Executive / JIS B5 / B5 / A5 / B6 / A6 / A4 lang / Folio
Stelt het papierformaat voor Direct Print in.
Mediatype

Normaal papier*/ Dik papier/Dikker papier / Dun papier / Kringlooppap./Briefpapier
Stelt het papier voor Direct Print in.
Meerdere pag.

1op1*/ 2op1/ 4op1/ 9op1/ 16op1/25op1
1 op 2×2 pag.
1 op 3×3 pag.
1 op 4×4 pag.
1 op 5×5 pag.
Stelt het patroon in als u meerdere pagina's op één vel papier of één pagina over meerdere vellen gaat afdrukken.
Orientatie

Portret*/Landschap
Deze printer kan pagina’s staand of liggend afdrukken.
Sorteren

Aan*/Uit

Printkwaliteit

Normaal*/Fijn

PDF-optie

PDF* PDF en stempels PDF&Annotaties
Stelt in welke gegevens u aan het document wilt toevoegen.
Indexvel afdr.

Simpel*/Details
Stelt het formaat van het indexvel voor Direct Print in. Als u Details kies, duurt het afdrukken langer. (Raadpleeg Gegevens van een USB-flashgeheugenschijf met Direct Print afdrukken.)
PictBridge
Submenu
Menuopties
Opties
Omschrijving
Figuur De standaardinstellingen worden in vet en met een sterretje weergegeven.
Papierformaat

A4*/Letter/B5/A5/B6/A6
Stelt het papierformaat voor PictBridge in.
Orientatie

<Voor Letter,A4,B5>
Portret*/Landschap
<Voor A5,B6,A6>
Portret/Landschap*
Deze printer kan pagina’s voor PictBridge staand of liggend afdrukken.
Datum&Tijd

Uit*/Aan
Drukt de datum en de tijd af.
Bestandsnaam

Uit*/Aan
Drukt de bestandsnaam af.
Printkwaliteit

Normaal*/Fijn

Voorbeeld van het wijzigen van een menu-instelling

IP-adres instellen
1
Druk op + of - om LAN te selecteren (en om de hieronder vermelde instellingen weer te geven).
Kies Bsymbol.utriBsymbol.dtri of OK
Machine-info
next
Kies Bsymbol.utriBsymbol.dtri of OK
LAN
2
Druk op OK.
LAN
TCP/IP
3
Druk op OK.
TCP/IP
BOOT Method
4
Druk op de toets -.
TCP/IP
IP Address
5
Druk op OK.
Het laatste cijfer van het eerste deel van het nummer knippert.
IP Address
192.0.0.192
6
Druk op de toets + of - om een hoger of lager cijfer te selecteren.
Druk op OK om naar het volgende nummer te gaan.
IP Address
Herhaal dit totdat u het juiste IP-adres hebt ingesteld.
IP Address
Druk op OK of Go om het IP-adres vast te leggen.
IP Address
Geaccepteerd