Standaardinstellingen

De instellingen van deze printer zijn vóór verzending in de fabriek geselecteerd. Dit noemen we de standaardinstellingen (raadpleeg Tabel met menuopties). U kunt de printer gebruiken zonder deze standaardinstellingen te wijzigen, maar u kunt deze instellingen ook aanpassen en als gebruikersinstellingen in het geheugen van de printer opslaan.
Opmerking Opmerking

Het wijzigen van in het geheugen opgeslagen gebruikersinstellingen heeft geen invloed op de standaardinstellingen. De standaardinstellingen zelf kunt u niet veranderen.
In het Reset Menu kunt u de gewijzigde gebruikersinstellingen terugstellen naar de fabrieksinstellingen. Raadpleeg Tabel met menuopties.
Opmerking Opmerking
•
De instellingen zijn afhankelijk van de gekozen emulatie.
•
Als u de Interface, Taal, Reprint, Registratie inst, wijzigt en u de fabrieksinstellingen herstelt, worden deze instellingen niet gereset naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. De paginateller kan niet worden gewijzigd.

Standaard-netwerkinstellingen

Als u de standaardinstellingen van de afdrukserver wilt herstellen (alle informatie wordt teruggesteld, zoals het wachtwoord en de gegevens m.b.t. het IP-adres), volgt u de onderstaande stappen:
Druk op de toets + of - om LAN te selecteren. Druk op OK.
Kies Bsymbol.utriBsymbol.dtri of OK
Machine-info
next
Kies Bsymbol.utriBsymbol.dtri of OK
LAN
Druk op + of - om Factory Reset te selecteren. Druk op OK.
LAN
Factory Reset
Druk op nogmaals OK.
Factory Reset
OK?