Het LCD-menu op het bedieningspaneel gebruiken

Wanneer u de menutoetsen (+, -, OK of Back) gebruikt, moet u het volgende onthouden:
•
Als u 30 seconden lang niet op een toets op het bedieningspaneel drukt, schakelt de printer automatisch over naar de status Gereed.
•
Wanneer u op OK drukt om een instelling te selecteren, wordt op de tweede regel van het LCD de melding Geaccepteerd weergegeven. Daarna wordt op het LCD-scherm weer het vorige menuniveau weergegeven.
•
Wanneer u op Go drukt om een instelling te selecteren, wordt op de tweede regel van het LCD de melding Geaccepteerd weergegeven. Daarna wordt op het LCD-scherm weer Gereed weergegeven.
•
Als u de status of een instelling hebt gewijzigd en op de toets Back drukt voordat u op OK drukt, worden de instellingen niet gewijzigd en wordt op het LCD-scherm weer het vorige menuniveau weergegeven.
•
U kunt nummers op twee manieren invoeren. U kunt op + of - drukken om één nummer hoger of lager te gaan, of + of - ingedrukt houden om sneller door de nummers te bladeren. Het knipperende cijfer is het cijfer dat u kunt wijzigen.

Bijvoorbeeld: als u alleen vanuit Lade 1 wilt afdrukken, moet u bij de instelling voor Lade gebruiken als volgt de optie Alleen lade 1 selecteren.

1
Druk op het bedieningspaneel op een van de menutoetsen (+, -, OK of Back) om de printer offline te zetten.
Gereed

next
Kies Bsymbol.utriBsymbol.dtri of OK
Machine-info
2
Druk op de toets + of - om Papierlade te selecteren.
Kies Bsymbol.utriBsymbol.dtri of OK
Papierlade
3
Druk op OK om naar het volgende menuniveau te gaan.
Papierlade
Lade gebruiken
4
Druk op de toets + of - om Alleen lade 1 te selecteren.
Lade gebruiken
Alleen lade 1
5
Druk op OK of Go.
Op de tweede regel van het LCD wordt de melding Geaccepteerd weergegeven.
Lade gebruiken
Geaccepteerd