De printerdriver verwijderen

U kunt de geïnstalleerde printerdriver als volgt verwijderen.
Opmerking Opmerking
•
Dit is niet mogelijk als u de printerdriver hebt geïnstalleerd via de functie Printer toevoegen van Windows.
•
Wij raden u aan de computer opnieuw te starten nadat u driver hebt verwijderd, zodat bestanden die tijdens de deïnstallatie in gebruik waren ook worden gewist.

Printerdriver voor Windows®, Windows Vista™ en Windows Server® 2003

Voor Windows® XP/XP Professional x64 Edition, Windows Vista™ en
Windows Server® 2003/Server® 2003 x64 Edition
1
Klik op Start, zet de muisaanwijzer op Alle programma's en dan op de naam van uw printer.
2
Klik op Verwijderen.
3
Volg de instructies op uw scherm.
Voor Windows® 2000
1
Klik op Start, zet de muisaanwijzer op Programma's en dan op de naam van uw printer.
Klik op Verwijderen.
Volg de instructies op uw scherm.