Printerdriver voor Macintosh®

Voor Mac OS® X 10.2
1
Koppel de USB-kabel tussen de Macintosh® en de printer los.
2
Start de Macintosh® opnieuw op.
3
Meld u als Beheerder aan.
4
Voer het hulpprogramma Printer Center uit (kies in het menu Ga de optie Programma's en dan Hulpprogramma's), selecteer de printer die u wilt verwijderen en verwijder deze door op de knop Verwijder te klikken.
5
Sleep de map CLaser06 (in de map Macintosh HD (Opstartschijf), kies Bibliotheek, Printers, Brother) naar de vuilnisbak en leeg deze.
6
Start de Macintosh® opnieuw op.
Voor Mac OS® X 10.3 of recenter
1
Koppel de USB-kabel tussen de Macintosh® en de printer los.
2
Start de Macintosh® opnieuw op.
3
Meld u als Beheerder aan.
4
Voer het hulpprogramma Printerconfiguratie uit (kies in het menu Ga de optie Programma's en dan Hulpprogramma's), selecteer de printer die u wilt verwijderen en verwijder deze door op de knop Verwijder te klikken.
Start de Macintosh® opnieuw op.