Gegevens rechtstreeks vanuit het USB-flashgeheugen afdrukken

1
Sluit de USB-flashgeheugenschijf aan op de USB Direct-interface (1) aan de voorzijde van de printer.
Figuur
Wanneer de printer de USB-flashgeheugenschijf heeft herkend, wordt op het LCD de volgende melding weergegeven:
Bezig: controle
Wachten a.u.b.
next
Direct Print
1./XXXX.MAP1
2
De mapnamen of bestandsnamen worden op het LCD weergegeven. Druk op + of - om de mapnaam of bestandsnaam te selecteren en druk op OK. Als u de huidige standaardinstellingen niet hoeft te wijzigen, drukt u op Go en gaat u naar Stap 4.
Direct Print
3.XXXX.PDF
Opmerking Opmerking
•
Nadat u een map hebt geselecteerd, worden de bestandsnamen weergegeven. Kies er een en druk op OK. Als u een bestand in een andere map wilt kiezen, drukt u op Back om terug te keren naar de mapnaam. Druk op de toets + of - om een andere map te selecteren.
Direct Print
1./XXXX.MAP1
next
/XXXX.map1
3.XXXX.PDF
Druk op OK.

Direct Print
1./XXXX.MAP1
prev
/XXXX.map1
3.XXXX.PDF
Druk op Back.

•
Als u een index van de bestanden wilt afdrukken, kiest u Indexvel afdr.. De optie Indexvel afdr. wordt weergegeven nadat u door alle bestandsnamen hebt gescrold. Druk op OK of Go.
Direct Print
Indexvel afdr.
Als de bestanden in een map staan, selecteert u die map en scrolt u naar Indexvel afdr.
•
Bestanden waarvan de namen meer dan 8 tekens bevatten worden op het LCD-scherm alleen met de eerste 6 tekens van het bestand weergegeven, gevolgd door een tilde (~) en een nummer. Een voorbeeld: de bestandsnaam "HOLIDAY2007.JPG" wordt weergegeven als "HOLIDA~1.JPG".
•
Alleen de volgende tekens kunnen worden weergegeven op het LCD-scherm:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123456789$%' `@{}~!#()&_^-
3
Kies de volgende instellingen.
Druk op de toets + of - om een optie te selecteren te selecteren. Druk op OK om naar de volgende instelling te gaan.
Druk op Back als u terug wilt keren naar de vorige instelling.
Print bestand
Papierformaat
round
Print bestand
Meerdere pag.
round
Print bestand
Orientatie
round
Print bestand
Duplex
round
Print bestand
Mediatype

Bsymbol.harr
Print bestand
PDF-optie
round
Print bestand
Printkwaliteit
round
Print bestand
Kleur uitvoer
round
Print bestand
Lade gebruiken
round
Print bestand
Sorteren

Bsymbol.harr

Wanneer u klaar bent, drukt u op Go.
Opmerking Opmerking

U kunt de standaardinstellingen voor Direct Print via het bedieningspaneel wijzigen wanneer de printer niet in Direct Print-modus staat.

Menu
Submenu
Toebehoren1

Papierlade
Lade gebruiken
Auto*/Alleen MP-lade/ Alleen lade 1/Alleen lade 2
Raadpleeg Papierlade
Duplex (alleen voor de HL-4050CDN/HL-4070CDW)
Uit*/Aan (Lang bind)/ Aan (Kort bind)
Print Menu
Kleur uitvoer
Auto*/Kleur/Mono
Raadpleeg Print Menu
Direct Print
Papierformaat
A4*/Letter/Legal/Executive/JIS B5/B5/A5/B6/A6/A4 lang/Folio
Raadpleeg Direct Print
Mediatype
Normaal papier*/Dik papier/ Dikker papier/Dun papier/Kringlooppap./Briefpapier
Meerdere pag.
1op1*/2op1/4op1/9op1/16op1/ 25op1/
1 op 2×2 pag.
/1 op 3×3 pag./
1 op 5×5 pag.
Orientatie
Portret*/Landschap
Printkwaliteit
Normaal*/Fijn
PDF-optie
PDF*/PDF en stempels/ PDF&Annotaties
Indexvel afdr.
Simpel*/Details
1
De standaardinstellingen worden in vet en met een sterretje weergegeven.
4
Druk op + of - om aan te geven hoeveel exemplaren u wilt afdrukken. Druk op OK of Go.
Kopieën
= 1
next
Direct Print
Afdrukken
Voorzichtig Voorzichtig

U mag de USB-flashgeheugenschijf pas van de USB Direct-interface loskoppelen wanneer de printer klaar is met afdrukken.