Een PRN- of PostScript® 3™-bestand (alleen voor de HL-4050CDN / HL-4070CDW) voor het rechtstreeks afdrukken maken

Opmerking Opmerking

De schermen in dit gedeelte kunnen variëren, afhankelijk van uw toepassing en besturingssysteem.
1
Klik op de menubalk van uw applicatie op Bestand en dan op Afdrukken.
2
Kies de HL-4040CN, HL-4050CDN of HL-4070CDW (1) en selecteer het vakje Naar bestand (2). Klik op OK.
Scherm
3
Kies de map waarin u het bestand wilt opslaan en geef wanneer u daarom wordt gevraagd een bestandsnaam op. Als u alleen om een bestandsnaam wordt gevraagd, kunt u ook aangeven in welke map u het wilt opslaan door de mapnaam in te voeren. Bijvoorbeeld:
C:\Temp\FileName.prn
Als u een USB-flashgeheugenschijf op uw computer hebt aangesloten, kunt u het bestand rechtstreeks in het USB-flashgeheugen opslaan.