Home > Papierverwerking > Papier plaatsen > Papierinstellingen > De ladeprioriteit wijzigen

De ladeprioriteit wijzigen

Wijzig de standaardladeprioriteit die het apparaat voor elke modus gebruikt.
Als [Autom. ladesel.] is geselecteerd als lade-instelling, kiest het apparaat de meest geschikte lade voor het papiertype en -formaat in volgorde van de ingestelde ladeprioriteit.
  1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Standaardinst.]>[Lade-instell. (Lade-instelling)].
  2. Druk op de optie [Lade-instelling: Kopiëren], [Lade-instelling: Faxen], [Lade-instelling: Afdrukken] of [Lade-instelling: JPEG-afdruk (Media)].
  3. Druk op [Ladeprioriteit].
  4. Druk op de gewenste optie.
  5. Druk op image.