Home > Papierverwerking > Papier plaatsen > Papierinstellingen > Een standaardlade voor een specifieke taak instellen

Een standaardlade voor een specifieke taak instellen

U kunt de standaardlade die het apparaat voor elke modus gebruikt wijzigen.

Het apparaat voert papier uit de meest geschikte lade in volgens de ladeprioriteit die u hebt ingesteld.

image

Afhankelijk van uw model zijn sommige laden mogelijk niet beschikbaar.

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Standaardinst.]>[Lade-instell. (Lade-instelling)].
    • Om af te drukken in de kopieermodus, drukt u op [Lade-instelling: Kopiëren]>[Ladeselectie].
    • Om binnengekomen faxen af te drukken, drukt u op [Lade-instelling: Faxen]>[Ladeselectie].
    • Om foto's af te drukken, drukt u op [Lade-instelling: JPEG-afdruk (Media)]>[Ladeselectie].
  2. Druk op de gewenste lade-optie.
    image
    Met [Autom. ladesel.] stelt u het apparaat in om papier in te voeren vanuit de meest geschikte lade voor het papiertype en -formaat dat u hebt ingesteld.
  3. Druk op image.