Home > Papierverwerking > Papier plaatsen > Papierinstellingen > De instelling voor het controleren van het papier wijzigen

De instelling voor het controleren van het papier wijzigen

Als deze instelling is ingesteld op [Aan] en u de papierlade verwijdert of papier in de multifunctionele lade plaatst, krijgt u via een melding op het LCD-scherm de mogelijkheid om de instellingen voor het papierformaat en de papiersoort te wijzigen.

De standaardinstelling is [Aan].

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Standaardinst.].
  2. Druk op [Lade-instell. (Lade-instelling)].
  3. Druk op image of image om de optie [Contr. papier] weer te geven en druk er vervolgens op.
  4. Druk op [Aan] of [Uit].
  5. Druk op image.