Home > Papierverwerking > Papier plaatsen > Papierinstellingen > Waarschuwing dat papier bijna op is wijzigen

Waarschuwing dat papier bijna op is wijzigen

Als u voor de waarschuwing dat het papier bijna op is [Aan]hebt ingesteld, geeft het apparaat een melding wanneer de papierlade bijna leeg is.

De standaardinstelling is [Aan].

Daarnaast kunt u in de kopieermodus bij de optie Ladeselectie een pictogram weergeven dat de resterende hoeveelheid papier aangeeft.

image
  1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Standaardinst.]>[Lade-instell. (Lade-instelling)]>[Meld. bijna leeg].
  2. Druk op [Aan] of [Uit].
  3. Druk op image.