Hjem > Rutinemæssig vedligeholdelse > Ændring af udskriftsindstillinger for at forbedre udskriftsresultatet

Ændring af udskriftsindstillinger for at forbedre udskriftsresultatet

Hvis udskrifterne ikke ser ud som forventet, kan du ændre udskriftsindstillingerne på Brother-maskinen for at forbedre udskriftskvaliteten. Udskrivningshastigheden kan være langsommere med disse indstillinger.
image

• Disse instruktioner giver dig mulighed for at forbedre udskriftsresultaterne, når du bruger maskinen til kopiering, udskrivning fra medier eller en mobilenhed.
  • Hvis du oplever dårlig udskriftskvalitet, når du udskriver fra din computer, skal du ændre indstillingerne i printerdriveren eller i det program, du bruger til at udskrive.

1. Tryk på image[Blæk]>[Udskriftsindst.].
  2. Tryk på en af følgende indstillinger:
    Indstilling
    Beskrivelse
    Reducer udtværing
    Vælg denne indstilling afhængig af din papirtype, og om du bruger 1- eller 2-sidet udskrivning, hvis du har problemer med udtværede udskrifter eller papirstop.
    Reducer ujævne streger
    Vælg denne indstilling afhængig af din papirtype, hvis du har problemer med ujævne linjer.
    Forbedre udsk.
    Vælg denne indstilling, hvis du har problemer med slørede udskrifter.
  3. Følg menuerne på displayet.
  4. Tryk på image.