Hjem > Rutinemæssig vedligeholdelse > Korrektion af papirfremføring for at fjerne lodrette streger

Korrektion af papirfremføring for at fjerne lodrette streger

Juster papirindføringen for at reducere lodrette linjer.

Før du justerer papirfremføringen, skal du først kontrollere udskriftskvaliteten ved at trykke på image[Blæk]>[Forbedr udskriftskvalitet]>[Tjek udskriftskvalitet].

1. Tryk på image[Blæk]>[Forbedr udskriftskvalitet]>[Ret papirfremføring].
  2. Tryk på [Næste].
  3. Tryk på [Ja], efter at en bekræftelsesmeddelelse vises på displayet, hvis der er udført en kontrol af udskriftskvaliteten.
  4. Tryk på [Auto] eller [Manuel].
    • Hvis du vælger funktionen [Auto], justeres papirfremføringen automatisk ved at scanne kontrolarket.
    • Hvis du vælger funktionen [Manuel], skal du manuelt indtaste de oplysninger, der er trykt på kontrolarket.
  5. Vælg den papirstørrelse, du vil justere.
  6. Vælg den papirtype, du vil justere. (Kun understøttede modeller)
  7. Følg vejledningen på displayet for at lægge papir i bakken, og tryk på [Start].
    Maskinen udskriver kontrolarket.
  8. Følg vejledningen på displayet for at udføre justeringen.