WPS med PIN-kod (endast trådlösa nätverk)

Om den trådlösa åtkomstpunkten har stöd för Wi-Fi Protected Setup™ (PIN-metoden), kan du enkelt konfigurera maskinen utan en dator. PIN-metoden (Personal Identification Number) är en av de anslutningsmetoder som utvecklats av Wi-Fi Alliance. Genom att ange en PIN-kod som skapas av en registreringsansökande (din maskin) till registreraren (en enhet som hanterar ett trådlöst nätverk), kan du ställa in trådlösa nätverksinställningar och säkerhetsinställningar. Se bruksanvisningen till routern/åtkomstpunkten i ditt trådlösa nätverk för information om hur du öppnar läget Wi-Fi Protected Setup™. (Se Använda PIN-metoden i Wi-Fi Protected Setup™.)