WLAN-status (endast trådlösa nätverk)

Status

I det här fältet visas det trådlösa nätverkets status: Aktivt(11b), Aktivt(11g) eller Kan ej ansluta.
1
Tryck på Menu.
2
Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj Nätverk.
Tryck på OK.
3
Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj WLAN.
Tryck på OK.
4
Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj WLAN-status.
Tryck på OK.
5
Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj Status.
Tryck på OK.
6
Det trådlösa nätverkets aktuella status visas: Aktivt(11b), Aktivt(11g) eller Kan ej ansluta.
7
Tryck på Stop/Exit.

Signal

I det här fältet visas det trådlösa nätverkets signalstyrka: Stark, Mellan, Svag eller Ingen.
1
Tryck på Menu.
2
Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj Nätverk.
Tryck på OK.
3
Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj WLAN.
Tryck på OK.
4
Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj WLAN-status.
Tryck på OK.
5
Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj Signal.
Tryck på OK.
6
Det trådlösa nätverkets aktuella signalstyrka visas: Stark, Mellan, Svag eller Ingen.
7
Tryck på Stop/Exit.

SSID

I det här fältet visas det trådlösa nätverkets aktuella SSID. På displayen visas upp till 32 tecken av detta SSID.
1
Tryck på Menu.
2
Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj Nätverk.
Tryck på OK.
3
Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj WLAN.
Tryck på OK.
4
Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj WLAN-status.
Tryck på OK.
5
Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj SSID.
Tryck på OK.
6
Det trådlösa nätverkets aktuella SSID visas.
7
Tryck på Stop/Exit.

Komm. läge

I det här fältet visas det trådlösa nätverkets kommunikationsläge: Ad-hoc eller Infrastruktur.
1
Tryck på Menu.
2
Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj Nätverk.
Tryck på OK.
3
Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj WLAN.
Tryck på OK.
4
Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj WLAN-status.
Tryck på OK.
5
Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj Komm. läge.
Tryck på OK.
6
Det trådlösa nätverkets aktuella kommunikationsläge visas: Ad-hoc eller Infrastruktur.
Tryck på Stop/Exit.