SES/WPS/AOSS (endast trådlösa nätverk)

Om den trådlösa åtkomstpunkten har stöd för SecureEasySetup™, Wi-Fi Protected Setup™ (PBC1) eller AOSS™, kan du enkelt konfigurera maskinen utan en dator. SES/WPS/AOSS-menyn finns på Brother-maskinens kontrollpanel. Den här funktionen avkänner automatiskt vilket läge åtkomstpunkten använder: SecureEasySetup™, Wi-Fi Protected Setup™ eller AOSS™. Genom att trycka på en knapp på den trådlösa routern/åtkomstpunkten och maskinen kan du göra trådlösa nätverksinställningar och säkerhetsinställningar. Se bruksanvisningen till routern/åtkomstpunkten i ditt trådlösa nätverk för information om hur du öppnar tryckknappsläget. (Se Konfigurera maskinen för ett trådlöst nätverk med kontrollpanelens meny SES/WPS/AOSS.)
1
Push Button Configuration (Konfiguration med en knapptryckning)