Konfigurera trådlösa inställningar

1
Starta maskinen genom att sätta i nätkabeln i ett eluttag.
2
Tryck på Menu.
Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj Nätverk, tryck sedan på OK.
Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj Nätverks I/F, tryck sedan på OK.
Välj WLAN.
3
Starta Macintosh-datorn.
4
Sätt i den medföljande cd-skivan i cd-läsaren. Dubbelklicka på ikonen MFL-Pro Suite på skrivbordet.
5
Dubbelklicka på Verktygsprogram.
Skärm
6
Dubbelklicka på Installationsguide för trådlösa enheter.
Skärm
7
Välj Automatisk installation (avancerat) och klicka på Nästa.
Skärm
8
Läs Viktigt och klicka på Nästa.
Skärm
9
Kontrollera meddelandet på skärmen och klicka på Nästa.
Skärm
10
Tryck på Menu, Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj Nätverk, tryck sedan på OK. Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj WLAN, tryck sedan på OK. Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj SES/WPS/AOSS, tryck sedan på OK.
Obs Obs
Om den trådlösa åtkomstpunkten har stöd för Wi-Fi Protected Setup™ (PIN-metoden) och du vill konfigurera maskinen med PIN-metoden (Personal Identification Number) finns information i Använda PIN-metoden i Wi-Fi Protected Setup™.
11
Maskinen söker efter en åtkomstpunkt med stöd för SecureEasySetup™, Wi-Fi Protected Setup™ eller AOSS™ i 2 minuter.
12
Ställ in åtkomstpunkten på läget SecureEasySetup™, Wi-Fi Protected Setup™ eller AOSS™ beroende på vilken metod som åtkomstpunkten har stöd för. Se bruksanvisningen som medföljde åtkomstpunkten.
13
Om Ansluten visas på LCD-skärmen har maskinen anslutits till routern eller åtkomstpunkten. Du kan då använda maskinen i det trådlösa nätverket.
Om WLAN-inst., Kopplar WLAN och därefter Kan ej ansluta visas på LCD-skärmen har maskinen inte anslutits till routern eller åtkomstpunkten. Försök med att börja om från 10 igen. Om samma meddelande visas en gång till ska du återställa skrivarservern till fabriksinställningarna och försöka på nytt. Mer information om återställning finns i Återställa nätverksinställningarna till fabriksinställningarna.
Om WLAN-inst. och sedan Kan ej ansluta eller Fel läge visas på LCD-skärmen betyder det att överlappande sessioner har avkänts (se tabellen nedan). Maskinen har avkänt mer än en router eller åtkomstpunkt i nätverket som har läget Wi-Fi Protected Setup™ eller AOSS™ aktiverat. Kontrollera att bara en router eller åtkomstpunkt har läget Wi-Fi Protected Setup™ eller AOSS™ aktiverat och börja om från 10 igen.
LCD-meddelanden som kan visas när du använder kontrollpanelens meny SES/WPS/AOSS
LCD-skärmen visar
Anslutningsstatus
Åtgärd
WLAN-inst.
Söker efter eller öppnar åtkomstpunkten och hämtar inställningar från åtkomstpunkten.
Ansluter -> SES
Ansluter WPS
Ansluter AOSS
Ansluter till åtkomstpunkten.
Ansluten
Anslutningen lyckades.
Kan ej ansluta
Anslutningen misslyckades.
(Om det visas efter det att Ansluter -> SES, Ansluter WPS eller Ansluter AOSS visas på LCD-skärmen.)
1.
Försök med att börja om från 10 igen.
2.
Om meddelandet kvarstår ska du återställa maskinen till fabriksinställningarna och försöka på nytt.
En överlappande session avkändes.
Kontrollera att bara en router eller åtkomstpunkt har läget Wi-Fi Protected Setup™ eller AOSS™ aktiverat och börja om från 10 igen.
Fel läge
En överlappande session avkändes.
14
Klicka på Nästa.
Skärm
15
Markera kryssrutan när du har bekräftat att de trådlösa inställningarna har slutförts och klicka sedan på Slutför.
Skärm
OK!
Du har nu slutfört den trådlösa nätverksinstallationen. Välj Start Here OSX i menyn på cd-skivan om du vill fortsätta att installera de drivrutiner och den programvara som behövs för att enheten ska kunna användas.