Återställa nätverksinställningarna till fabriksinställningarna

Följ anvisningarna nedan om du vill återställa skrivarserverns fabriksinställningar (varvid all information som t.ex. lösenord och IP-adress återställs):
Obs Obs
Med den här funktionen återställs alla inställningar för trådbundna och trådlösa nätverk till fabriksinställningarna.
1
Tryck på Menu.
2
Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj Nätverk.
Tryck på OK.
3
Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj Fabriksinst.
Tryck på OK.
4
Tryck på 1 för Ja.
5
Tryck på 1 för Reboot.
Obs Obs
För DCP-modeller ska du trycka på + för Fabriksinst. och sedan på + för Reboot.
6
Maskinen startas om. Därefter kan du sätta i nätverkskabeln och konfigurera nätverksinställningarna för ditt nätverk.